2009. június 2., kedd

Harmincegyedik nap, Újra a Trimediánál...

...de mégis, mintha teljesen más helyen lennék! Az új főnököm egy rettentő izgága, pattogó, mindig valahova rohanó ember, aki mellesleg hadar és időnként szereti elharapni a szavak végét, mint a Droid, de ahhoz képest viszonylag jól értem, hogy mit akar tőlem:) És ami a legjobb, hogy végre nem a mézesmázosan kedves "hávárjú" angolszász stílus testesül meg benne, amitől kiráz a hideg, ha viszonoznom kell, hanem az a kellemesen szurkálódós, amiben Mészáros Elvtársnőnek, Kiss Kolleginának és természetesen Nellinek és Zsuzsinak köszönhetően oly otthonosan érzem magam:)

Még nem térképeztük fel teljesen, hogy milyen feladataim lesznek, de már amit ma és holnap csinálok, többet ér, mint az egész mögöttem álló egy hónap, az tuti:) Két projekt már biztos: egyrészt egy ügyfél videóját kell elszórni különböző videómegosztó oldalakra (természetesen a megfelelő kategóriákba és felcímkézve), amihez egy Tubemogul nevű szolgáltatást fogunk használni, illetve szeretne egy egyszerű játékot vagy kísérletet megtervezni, amivel rá tud világítani a social media fontosságára és hasznosságára azok szemében is, akik még szkeptikusak ennek erejével szemben. Ha van bármi ötletetek, ne habozzatok megosztani velem!!!


9 megjegyzés:

  1. ha tudnám mi a social media, lehet hogy lenne.Így egyelőre én is a szkeptikusok közé tartozom.

    VálaszTörlés
  2. Iwiw, Facebook, Twitter, blogok, stb. Keress rá a neten, ezer definíciót fogsz találni!

    VálaszTörlés
  3. Tamás, ez igen, ez Danis válasz :) túl egyszerű lett volna :)

    VálaszTörlés
  4. szeressétek egymást gyerekek.
    A globális béke és hamburger illata lengje be az együttműködés csikorgó kerekeit!

    VálaszTörlés
  5. Most már világos.Azért mert Mészáros Elvtársnő szurkálódós, attól még lehet szeretni, a gyereked is tüskés egy kicsit.

    VálaszTörlés
  6. Ööö, nem értem sem a Nyuszit, sem aput...Márk písz, az rendben van:)

    Mészáros elvtársnőt persze, hogy lehet szeretni, sőt néha talán még Kiss Exkolleginát is meg lehet kedvelni egy-egy pillanatra:)

    VálaszTörlés
  7. Mivel említett és elhallgatott okokból (nehéz gyerekkor, rosszkor kézbe vett rossz olvasmányok, nők általi erős elfojtás, gonosz munkatársak) kicsit nehezedre esik kifejezni a valódi érzelmeidet és mérhetetlen háládat, az inspiratív munkahelyi közeg felett, a fenti megjegyzést bóknak tekintem:)
    Sőt, viszonzom: olykor nekem is könnyek szöknek a szemembe, ha az egykori, vidám nótától hangos, főzelékillatú és huncutságra mindig kész Bagó elvtárs jut eszembe...

    VálaszTörlés
  8. Könnyek?

    Remélem, hogy ezek a beszólásaim által okozott fájdalom könnyei:)

    VálaszTörlés
  9. Látom, termékeny talajba hullottak a tüskéim anno a technology teamben, és nosztalgiaképpen felélesztitek a régi Bagó-Kiss kard-ki-kard hagyományt - ezúttal a social media közvetítésével. :)

    VálaszTörlés