2009. június 3., szerda

Harmincharmadik nap, Import

Tudjátok mit nem értek leginkább ebben az országban? Az angol férfiak miért nem importálnak több külföldi, mondjuk kelet-európai nőt??? Hisz a szigetország-beliek azon túl, hogy általában rondák, állítólag mág főzni se hajlandók, csak bedobják a mikróba a félkész kajákat, ami már nekem is egész jól megy...

Miért nem vágott még bele senki ebbe az üzletbe és miért nem importálják a főzni tudó, angolul valamit motyogó és csinos orosz, szlovák, ukrán, román és magyar lányokat Londonba?

7 megjegyzés:

  1. Dani, azt hiszem, új üzleti lehetőségek nyíltak meg előtted!

    VálaszTörlés
  2. Szerintem már bele vágtak páran, csak nem akkora hülyék, hogy a castingon paprikáscsirkét főzessenek a csajokkal

    VálaszTörlés
  3. Dávid leszel az ügynököm? Legalább a kiadó is találna magának valami jövedelmezőbb üzletet:)

    VálaszTörlés
  4. nezd Dani, mas megis megprobalta: http://index.hu/bulvar/2009/06/05/eliteltek_egy_magyar_csaladot_angliaban_lanyok_futtatasaert/

    VálaszTörlés
  5. Ez gusztustalan, még viccelődni sincs kedvem:(

    Egyébként én házasság- vagy legalábbis barátnő-közvetítésre gondoltam.

    VálaszTörlés
  6. From Russia with Love? e magasztos témát az egyetemes filmművészet már feldolgozta, emlékeim szerint elég gyéren... de az ötlet jó.

    De nem a hagyományos módon, nőkkel, hanem kajával kellene beetetni a piacot. Ha kajálják, felnyomjuk a kaja árát - és mint gazdaságos, minden igényt kielégítő alternatíva, jöhetnek a szakácsmacák! Ez milyen?

    VálaszTörlés
  7. Jaja, Onlány Nicole Kidmannel, tényleg nem volt egy nagy szám...A szakácsnős dolog jó ötlet, de vajon ezek a gasztronómiailag meglehetősen sivár ízlésvilágú angolok tudnának értékelni egy jós kis szaftos pörköltet?:)

    VálaszTörlés