2009. június 17., szerda

Negyvenhetedik nap, Beckó-bázis

Sajtóközlemény - AZONNAL KÖZÖLHETŐ!

A világ pénzügyi fővárosa is üdvözli a Beckó-bázis megnyitását

London, 2009. június 17. - Dániel Bagó, a "kitudegynapalatttöbbmúzeumotvégiglátogatni"-világrekodkísérleteiről ismert, külföldön élő magyar szakember is üdvözli a várhatóan nagy sikert arató Beckó-bázis megnyitását.

A Beckó-bázist, amelyet két kockázati befektető, az internetes alvilági körökben csak aDoayen gúnynéven ismert Dojcsák "Néró, a Véres Költő" Dániel, és a kommunikációs szektor primadonnája, Gál "Web0.1" Juca finanszírozott, hivatalosan 2009. június 17-én az esti órákban nyitják meg a nagyközönség számára. A létesítmény nemcsak központi elhelyezkedésa, hanem világszínvonalú felszereltsége és a jól ismert magyar vendégszeretet révén is minden bizonnyal számos látogatójának okoz maradandó élményeket és kellemes perceket.

Dániel Bagó, aki civilben a Bolond Pornó nevű anarcho-progresszivista terorszervezet londoni rezidense, az esemény kapcsán elmondta: "Itt Londonban is örömmel vettük a hírt, hogy a régi fényét némileg elvesztett magyar partiszcéna végre egy valóban nemzetközi színvonalú, minden igényt kielégíteni képes, az ISO-szabványokat maradéktalanul teljesítő házibuli-helyszínnel gazdagodott."

"Ugyan egyéb elfoglaltságaim miatt sajnos nem tudok jelen lenni a megnyitón, innen a távolból is nagyon sokszínű, proteinben és répában gazdag hányásokat kívánok az esemény minden résztvevőjének" - fejezte be mondandóját Bagó úr.

További információk:
Bagó Dániel fotói a picasaweb.google.com/bago.daniel, míg munkásságának írásos darabjai a sunikelondon.blogspot.com oldalon találhatók. Interjúkérelem ügyében kérjük a daniel pont bago kukac mmdcee.com címre írjon.


8 megjegyzés:

  1. Kikérem magamnak: webmásfeles vagyok már.:)
    Regisztráltam iwiw-en és facebookon, van gmailem és picasám, használom a Google docs-t, hallgatom a lastfm-et és Nelli megígérte, hogy egy kávé mellett a csiripelést is megmutatja. :P
    Mi ez, ha nem webmásfél?

    VálaszTörlés
  2. Szeretném érteni, de Bagó úr az infókat, KisNyúlnak nem adja tovább. Pedig a KisNyúlak értelmes állatok....Lackó, te hogy vagy vele?

    VálaszTörlés
  3. Csak annyi, ogy Daniék ma tartanak egy lakásavatót, arra írtam reggel ezt a kis szösszenetet.

    Rendben Juca, szavazzuk meg neked a Web5/6-os rangot!

    VálaszTörlés
  4. Tünde én fele annyit értek belőle, mint Te.

    VálaszTörlés
  5. Protein és répa, ahogy kell?!!!
    És én még sajnáltam, hogy nem tudok elmenni! vagyis bocs Juca, még mindig bánom, hogy nem sikerült. Bagó úr élő bejelentkezése és mély pohárfenekérenézése azért ütős lehetett... ha be is rúgott, akkor az már web 3.0?

    VálaszTörlés
  6. Miiiiiiiiiiiiii???? Én nem ittam, csak énekeltem!!!

    Apunak és más nem beavatottaknak: az újságírók gyöngye, Dojcsák Dani a HWSW.hu-tól közös albérletbe költözött szíve választottjával, Gál Jucával, aki a 2009. május-július közötti időszak kivételével hétköznapokon tőlem kb 3,5 méterre balra ül az Mmd-ben. A lakásavató zajlott tegnap este, az én virtuális - énekeltem webkamerán keresztül - részvételemmel.

    VálaszTörlés
  7. Apuci:)
    Azért még lett volna mit csiszolni a "gyereken" :)
    Na, majd ha kimentek, lesz mit pótolni :)

    VálaszTörlés