2009. június 12., péntek

Negyvenkettedik nap, Hazarepül a Nyuszi

El sem hiszem...Mintha csak tegnap lett volna, hogy eszeveszetten kerestem a Victoria pályaudvaron KisNyulat, erre kiderül, hogy egy hete kellett, hogy legyen, hisz ma kell visszarepülnie Budapestre! Nagyon gyorsan elszállt ez a hét, nagyon jól éreztük magunkat, és nagyon furcsa lesz visszaszokni a régi kerékvágásba.

Az biztos, hogy sokkalta szürkébb lesz nélküle London:(

10 megjegyzés:

  1. Jól van kisfiam! Gyere közelebb a monitorhoz, megsimogatom a buksi fejed. London szürkébb lett, Budapest szinesebb, Európa meg maradt amilyen volt.4.,pont.

    VálaszTörlés
  2. Ennyi erzelgosseget igazan megengedhetek magamnak a muzeumok es fotok garmadaja elott, ami mostantol ujra elarasztja a blogomat...

    VálaszTörlés
  3. csak irigykedik Lackó, mert neki nincsen, igazi nyuszija :)

    VálaszTörlés
  4. Sokat gondolkodtam azon, miképpen tudnék Neked segíteni. Te vagy a kedvenc unokatesóm, szeretném a bánatodat enyhíteni. Azt találtuk ki, hogy kimegyünk Morzsival ketten és megpróbájuk pótolni Kisnyulat. Szállásban kell egy kis segítség, mutasd meg az albérlőlányoknak a fényképem (Morzsiét ne, csak mondd, hogy ő is úgy néz ki, mint én) és akkor szállás is letudva. Együtt el tudunk menni pubokba és stadionokat megnézni. Hidd el feldobódsz utána. Utána = miután eljöttünk... Annál nem tudok elképzelni kellemesebb meglepetést, mint amikor munkából hazajössz és a vendégek egymás hátát verik a karnissal. :) Morzsinak és nekem is sok munkánk van, de első a család és a barátság, csak írd meg, hogy mikorra vegyük a repjegyet.

    VálaszTörlés
  5. Óóó, ez kiváló hír, szerintem hozzatok még 1-2 embert a tiszatúrás csapatból, és akkor augusztus 2-tól bármelyik időpont kiválóan meg fog felelni! :)

    A lányokról még nem raktam fel képet...

    VálaszTörlés
  6. Tündinek igaza van.Tíz éve ismerem ,de nem tudok eligazodni rajta.Nyúl? sün? muslinca? egyiptomi ugróegér? Nem tudom, de hogy valamilyen állat, az biztos.

    VálaszTörlés
  7. Igen.Hallottam én is arról, hogy esetleg tovább maradsz.Beszállok harmadiknak.

    VálaszTörlés