2009. május 27., szerda

Huszonötödik nap, Autós mennyország



Felnőtt belépőjegy: Ingyenes
Értékelés: 8/10
Ajánlott: Autóbolondoknak

Teljesen véletlenül találtam erre a helyre, a www.classiccarclub.co.uk londoni megtestesülésére. Mi is ez? Tulajdonképpen egy élményautó-kölcsönző, ahol olyan autókat próbálhatsz ki, amik közül sokkal már ritkasága miatt nem egyszerű találkozni. A klub nagyon okosan, előfizetéses rendszerben működik, a minimum beszálló 2000 font, úgyhogy Ambrus nem egy ilyen jaguár fog vágtázni alattunk Duxfordba menet:(


Na és milyen autókat lehet kipróbálni? Beszéljenek a képek!

Jaguar E-type - a linken egy másik változat látható

Rolls-Royce Silver Spirit - a visszatükröződés a króm lökhárító miatt van



Simon Templar, az Angyal autója - Volvo P1800S
Buick Riviera, a gonosz pofájával

Ez valami ősrégi Citroen-teherautó

Bentley Eight - vajon melyik perverz multimilliomos vesz ilyen színben luxusautót?

Citroen DS, az objektív miatt még a szokásosnál is torzabb fejet vágva

Ford Mustang 1969-ből




....és belülről - hát nem gyönyörű?

És mi volt a legmegdöbbentőbb eme autócsodák közt? Nem, nem egy Ferrari, nem is Jaguar, Bentley vagy Rolls-Royce...hanem egy Volkswagen Golf! Hogy miért? Hát ezért:


Nem, nincs tükör középen, kicsit átalakították ezt a Golf-ot, most nincs eleje, csak vége. Baromira le van sötétítve, szerintem tárgyalónak használhatják titkos megbeszélésekhez:)

1 megjegyzés:

  1. Autók! Végre olyan téma, amihez értek,érdemben hozzá tudok szólni,talán ezzel is emelve blogod szinvonalát.Na szóval autók.Azon belül is Forma 1. Aki látta a hétvégén Monacoból a közvetítést, tudja miről beszélek.Fantasztikus volt, lélekemelő, ahogyan a verseny leintése után Button apuka mosolygott és integetett a tv nézők százmillióinak.Óriási volt, óriási.

    VálaszTörlés