2009. május 23., szombat

Huszonegyedik nap, Egy kapcsolat vége

Egyszer ennek is be kellett következnie. Eredetileg későbbre vártam, de most jött el az ideje, nincs mit tenni. Sokat gondolkodtam rajta, hogy érdemes-e szomorkodnom amiatt, hogy vége, de végül arra jutottam, hogy nem: emelt fővel a jövőbe kell tekinteni, nem pedig a múlttal foglalkozni. Egyesek most biztosan bánkódnának a helyemben, magukat okolnák vagy a körülményeket, én azonban nem teszem. A sors akarta így!



UI: Nem, nem Kisnyúllal szakítottunk, hanem a Trimediával - a mai volt az utolsó napom Anglia vezető consumer ügynökségénél :)

16 megjegyzés:

  1. Röviden: nekem elegem volt abból, hogy csak olyan feladataim vannak, amikből nem tnaulok, nekik meg abból, hogy én ezt közvetve és közvetetetten folyamatosan jeleztem:)

    De az Mmd most maximálisan kiállt értem, aminek nagyon örülök, és remélem, hogy a következő helyen sokkal normálisabban fognak hozzám állni.

    VálaszTörlés
  2. Midenféle szülői elfogultság nélkül modom, 100%-ig igazad volt. Az ember fiát vegyék emberszámba. Szülői elfogultsággal meg csak annyit, egy picivel több türelemmel és empátiával esetleg eredményesebb lehetsz.De lehet, hogy ebben is neked van igazad.

    VálaszTörlés
  3. 3 hónap soknak tűnik, de ahhoz, hogy jól megtanulj valamit, nagyon kevés. A türelem jelen esetben csak oda vezetett volna, hogy az esélyét is elvesztem annak, hogy bármit tanuljak itt.

    VálaszTörlés
  4. izébizé, lesz lerás, vagy örökre találgathatunk, hogy mi is a helyzet???

    VálaszTörlés
  5. A helyzetet tudjátok:) Ennél bővebben pedig nem akarom kifejteni egyelőre.

    VálaszTörlés
  6. Good luck, Mr. Bagó!
    Nagyon helyesen cselekedtél:)

    VálaszTörlés
  7. Bagó elvtárs! Hát magának hány kis ismerőse van?

    VálaszTörlés
  8. Több is, ráadásul a leggyanúsabb, aki állandóan elfelejt mesélni a volt kollégájának, emlékeim szerint két s-el írja a nevét...

    VálaszTörlés
  9. Igeeeen!!!Bagó elvtárs!Meglepetésnek szántam, de úgy érzem, elérkezett a pont, hogy közöljem: hamarosan megyek Londonba, hogy személyesen számolhassak be Önnek a fejleményekről...

    VálaszTörlés
  10. Kérjen időpontot a titkárnőmtől, nagyon elfoglalt vagyok mostanában!

    VálaszTörlés
  11. Kértem, de azt mondta, hogy már nem dolgozik önnek, mivel az elvtárs átképezte magát múzeumi minőségellenőrnek és kulturális tudósítónak. Július 6-i hétre kérem a piros szőnyeget...

    VálaszTörlés
  12. Sajnos én itt hozzászoktam az arisztokráciához, piros szőnyeg meg csak a királyi családnak jár...Beh(l)ázasodott netán, kedves Kiss?

    VálaszTörlés
  13. Nem, de mint volt szocialista ország kulturális delegáltjának és az elvtárssal egykor ideológiai-és pártközösséget valló elvtársnőnek, kijár nekem a vörös szőnyeg.

    VálaszTörlés
  14. Ha megfinanszírozza, Kedves Kiss...

    VálaszTörlés