2009. július 14., kedd

Hetvenharmadik nap, Slágerlista


Az egyik újságban benne volt, hogy a számtalan Londonban rendezett koncert közül melyekre fogynak a leggyorsabban a jegyek. Mit gondoltok, ki végzett a tizes toplista első helyén? Nem, nem Michael Jackson...Róla jut eszembe, egy másik újságban egy nagylemez-listát láttam, az első tíz albumból négy (beleértve két dobogós helyet, az elsőt és a harmadikat) MJ-é. 8. helyen az a Thriller található, amely immár jócskán több mint negyedszázada látta meg először a napvilágot. Szerintetek MJ halála akkor is ekkora port vert volna fel, ha nincs internet és közösségi média, hogy felfújja ezt az egész lufit?

Na étrjünk vissza a jegyeladási toplistára! Még mindig nem tudjátok, hogy ki az első? Akkor lássuk az egész listát:

10. Green Day (október 23-24.)
9. Tiesto (július 31.)
8. U2 (augusztus 14-15.)
7. Andrea Bocelli (szeptember 24.)
6. Beyoncé (november 14 és 16.)
5. Lady Gaga (július 14.)
4. Taylor Swift (november 23.)
3. The Killers (július 19-20.)
2. Pearl Jam (augusztus 18.)

És az első helyezett pedig a...(Till Attila most hosszan kivárna a helyemben)...a Backstreet Boys, amely november 10-én ad fergeteges koncertet az O2 arénában!

Khmm, mellesleg tudjátok, hogy két hete milyen hatalmas sikert aratott itt az újraegyesült Take That..? Vajon a New Kids on the Block mikor támad fel???

4 megjegyzés:

  1. a lufi mondjuk nem ezért van... a legismertebb figurák halála mindig nagy port ver fel, az egekbe nyomja az eladásokat, kötelező legendastátusz, szentté avatás, Elvis és Freddy, hol volt akkor a közösségi média? Szerintem csak láthatóbbá tette a lufit, nem fújta. És akkor ott van Jacko. Én Madonna helyében eléggé magam alatt lennék :)

    És Take That, hát, arra nagyon menő volt elmenni a helyiek körében, volt, aki bevallotta, hogy titokban mindig rajongó volt, míg mások ezt azzal leplezték, hogy "egy ismerősöm volt a látványtervező" :))

    VálaszTörlés
  2. Ja, a Take That oruletbe valoszinuleg a kozos nosztalgiazas orome is bejatszott.

    Mi fogunk 40 ev mulva NoThanx ujraegyesulo koncertre menni vajon? :)

    VálaszTörlés