2009. augusztus 12., szerda

Twittertudatos PR

Tegnap egy érdekes kezdeményezés kezdett kialakulni Twitteren @t3ch és @PR_Hub csiripjeiből: szedjük össze azokat a magyar PR-eseket, akik fent vannak Twitteren, pakoljuk be egy listába, hívjuk meg őket egy találkozóra (sörözésre, fröccsözésre, kinek mi tetszik), majd pedig kezdjünk el beszélgetni mindenféléről - többek között arról, hogy mit lehetne ezzel a sok(10-15?) emberrel kezdeni.

Tényleg kíváncsi vagyok, hogy mi sül ki a dologból. Ha már csak egy jó hangulatú sörözés, akkor is megérte, de reménykedem, hogy akár egyfajta szakmai önképzőkör, vitafórum vagy valami hasonló válhat belőle.

Arra szeretnék kérni minden PR-est, aki fent van a Twitteren és érdekli ez a kezdeményezés, hogy küldje el a nicknevem (gy.k.: sarruken) kukac hotmélre a gmail-címét, hogy hozzáférést adhassak neki a részvételi listához, amibe aztán saját kezűleg rögzítheti adatait. Ha aztán összegyűlt megfelelő számú résztvevő, indítunk egy körlevelet vagy levlistát és demokratikus alapon megbeszéljük a részleteket.

Természetesen mondanom sem kell, hogy a lista nem nyilvános, ráadásul spamszervert sem üzemeltetek, így nem kell félni a megnövekedett levélszemét-áradattól:)

2 megjegyzés:

  1. Kedves Sünike Londonban!
    A kezdeményezést, mint public relations-t oktató főiskolai tanár és mint pr-szakember is örömmel üdvözlöm, támogatom.
    Magam is twitterezem, megtalálható vagyok http://twitter.com/ccomagazine címen.
    üdvözlettel
    Barát Tamás

    VálaszTörlés
  2. Kedves Twittertudatos PR!
    A CCO Magazin Twitter oldalán http://twitter.com/ccomagazine felhívtam a figyelmet a CCO Magazin új hírére: 200 millió forintos kommunikációs közbeszerzés – szakmai hibával! http://www.cco.hu/news/kozbeszerzes.htm
    Azt javaslom, hogy a pénteki találkozón - ha lesz - beszéljünk erről a "jelenség" értékű történetről is.
    Ha valaki szeretné szakmai - nem politikai - megjegyzését publikálni, akkor javaslom erre a célra a CCO Magazin Blog oldalát, ahol a megjegyzés feliratra kattintva ez megtehető. http://firstcco.blog.extra.hu/

    üdvözlettel
    Barát Tamás

    VálaszTörlés